snel rijk worden

Snel rijk worden via internet – tips en waarschuwingen!

Inhoudsopgave

Als ZZP-er ontvang ik een klein pensioen. Omdat ik graag met computers werk, wil ik dit graag aanvullen via internet. Het is de vraag of dit mogelijk is. 

Snel rijk worden via het internet? Er zijn talloze mensen die dit beloven, maar het niet waar maken. Ze maken gebruik van jouw naïviteit en gaan ervandoor met jouw geld!

Ze hebben allemaal een geheime succesformule en als jij ervoor betaalt, mag je hierin delen. 

Ik heb echter ook een geheim:

Iedereen die geld probeert te verdienen met de belofte jouw rijk te maken, verkoopt gebakken lucht!

Starten met Affiliate Marketing?

Lees mijn review over de beginnerscursus van Jacko Meijaard en ontvang mijn complete gids over ONLINE GELD VERDIENEN gratis bij de aanschaf van zijn cursus.

Als ze echt rijk zijn hebben ze jouw geld niet nodig en zouden ze hun geheimen wel gratis met je delen. Meestal hebben we te maken met mensen die goed zijn in het verkopen van beloftes. Nu.nl heeft hier in oktober 2021 een uitgebreid artikel over geschreven. 

Toch ga ik je hier wat links geven naar manieren om je financiële situatie te verbeteren. 

Van het lijstje hieronder zou ik je alleen IMUplus op persoonlijke titel willen aanraden. Dat product is zijn geld meer dan waard.
Beleggen is een ook aanrader. In principe bepaal je daar zelf welk risico je wilt lopen met je geld. Hoe beter je weet wat je doet, hoe meer je kunt verdienen. 

Voor de overige aanbiedingen geldt het uitdrukkelijk advies de producten goed te onderzoeken voordat je een aankoop overweegt. 

1. IMUplus lidmaatschap

5/5

€60 per maand / €597 per jaar (lidmaatschap)

Doelgroep: beginnende ondernemers

Als je online wilt ondernemen is lidmaatschap van IMU+ een absolute aanrader. 

Met dit lidmaatschap word je lid van een community waar niet alleen alle trainingen van IMU kunt bekijken, maar je wordt ook lid van een levendig forum waar je met al je vragen terecht kunt. Met maandelijke sessies van experts, live adviezen en nog veel meer is dit een absolute no-brainer! Gewoon lid worden als je een online-business hebt of overweegt een online-business op te zetten. Deze club belooft je niet rijk te maken, maar ze delen hun kennis over internet marketing.

PS. Vanaf maart kom je mij hier ook weer tegen. Ik vind dit een geweldige club!

2. Jacko Meijaard en zijn internetsuccesgids

2/5

€47 voor de beginnerscursus

Doelgroep: beginnende affiliate marketeers

Over de training van Jacko Meijaard heb ik een uitgebreide review geschreven. Ik vind zijn inleidende cursus over affiliate marketing eerlijk gezegd te oppervlakkig. Maar omdat het de enige Nederlandstalige beginnerscursus is over affiliate marketing, heb ik zijn cursus aangevuld met een interessante bonus die deze minpunten opheft.

3. De vastgoed community

3/5

€47 per maand / 450 per jaar (lidmaatschap)

Doelgroep: mensen met een startkapitaal

Als je al wat geld hebt en je wilt investeren, dan is vastgoed een solide investering.

In deze community heb je contact met gelijkgestemden. Maandelijkse masterclasses en een geweldige bibliotheek met allerlei rekentools en ervaringen vormen de basis voor deze community.

Ze krijgen nu maar drie sterren omdat ze nog in de opstartfase zijn (en daardoor nog goedkoop). Mijn advies is om op de link hieronder te klikken om te kijken of het iets voor je is. 

Leer beleggen (boek + training)

5/5

€  6,95 voor het boek
€27,00 voor de training

Doelgroep: mensen met wat geld (€250) om te investeren

 

Beleggen is geweldig en kan een perfect middel zijn om jouw passies te financieren. Met dit boek wordt je bewust van nieuwe (financiële) mogelijkheden. Voor minder dan 7 euro leer je hoe je moet beleggen in aandelen en opties.

Voor 27 euro koop je er een complete training bij waarin je stap voor stap leert hoe je met aandelen begint. Bovendien kun je lid worden van een community met beleggers. 

 

5. Snel rijk worden met Cash Cow met Youtube

2.5/5

€977,00 (training en community)

Doelgroep: Youtube liefhebbers

Droom je van het inkomen van Enzo Knol zonder zelf in beeld te komen? Dan moet je dit aanbod eens bekijken. 

Een cash cow youtube channel heeft als enig doel om geld te verdienen dankzij advertenties. Je kent ze misschien wel, de top tien lijstjes, poezen filmpjes, gaming etc. Ze trekken veel bezoekers, waardoor je veel advertentie-inkomsten kunt genereren.

In deze training leer je hoe je een YouTube-kanaal maakt, laat groeien en inkomsten genereert zonder ooit zelf een video op te nemen. Je hebt geen ervaring of technische kennis nodig omdat je vrijwel alles uitbesteedt. 

Overigens is mijn ervaring dat je wel wat geld moet investeren om dit helemaal passief te kunnen doen. Als je de cursus koopt krijg je toegang tot een community en coaching. Of snel rijk worden daadwerkelijk lukt, betwijfel ik. 

6. Crypto portfolio 2021

4/5

€97,00 (training)

Doelgroep: mensen die willen investeren in cryptomunten

Investeren in crypto’s is zeker niet achterhaald. 

De kunst is echter om je in te schrijven op zogenaamde ‘cryptoparels’. Dit zijn cryptomunten met de meeste potentie omdat ze nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan. 

Als de trend zich doorzet kan “de munt” tussen de 100% en 400% in waarde stijgen. Een goede investering van 1000 euro zou dus  kunnen uitgroeien naar 2000 tot 4000 euro!  Met een beetje geluk kun je hierdoor snel rijk worden. 

Je krijgt in deze training gedetailleerde instructies over de aankoop en verkoop van cryptomunten.

Westra en Suiker (de schrijvers) hebben beiden al ruim 8 jaar ervaring op het gebied van Blockchain & Cryptocurrency’s. Ondertussen hebben ze vrijwel alles meegemaakt, van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen bij een hack. Hun expertise en ervaring gebruiken ze om de beste cryptomunten te selecteren. 

Meer lezen:

Door gebruik te maken van deze website stem je in met het cookie-beleid.