snel rijk worden

Ik wil snel rijk worden! Kan dat eigenlijk wel?

E zijn duizenden mensen op het internet die beweren dat ze rijk zijn geworden en die jou hetzelfde beloven. 

De vraag is natuurlijk of ze echt rijk zijn of proberen rijk te worden aan jouw investering. Ze hebben allemaal een geheime succesformule en als jij ervoor betaalt, mag je hierin delen. 

Ik heb echter ook een geheim dat ik graag met je wil delen:

Iedereen die geld probeert te verdienen met de belofte jouw rijk te maken, verkoopt gebakken lucht!

Als ze echt rijk zijn hebben ze jouw geld niet nodig en zouden ze hun geheimen wel gratis met je delen. Meestal hebben we te maken met mensen die goed zijn in het verkopen van beloftes. Nu.nl heeft hier in oktober 2021 een uitgebreid artikel over geschreven. 

Toch ga ik je hier wat links geven naar manieren om je financiële situatie te verbeteren. 

Van het lijstje hieronder zou ik je alleen IMUplus op persoonlijke titel willen aanraden. Dat product is zijn geld meer dan waard.
De cashflowbox (investeren in garageboxen) is een aanrader als je wilt gaan investeren in vastgoed. Ook dit is een betrouwbaar product.

Voor de overige aanbiedingen geldt het uitdrukkelijk advies de producten goed te onderzoeken voordat je een aankoop overweegt. 

1. IMUplus lidmaatschap

5/5

€49 per maand / €497 per jaar (lidmaatschap)

Doelgroep: beginnende ondernemers

Als je online wilt ondernemen is lidmaatschap van IMU+ een absolute aanrader. 

Met dit lidmaatschap word je lid van een community waar niet alleen alle trainingen van IMU kunt bekijken, maar je wordt ook lid van een levendig forum waar je met al je vragen terecht kunt. Met maandelijke sessies van experts, live adviezen en nog veel meer is dit een absolute no-brainer! Gewoon lid worden als je een online-business hebt of overweegt een online-business op te zetten. Deze club belooft je niet rijk te maken, maar ze delen hun kennis over internet marketing.

PS. Vanaf maart kom je mij hier ook weer tegen. Ik vind dit een geweldige club!

2. Jacko Meijaard en zijn internetsuccesgids

3/5

€47 voor de beginnerscursus

Doelgroep: beginnende affiliate marketeers

Over de training van Jacko Meijaard heb ik een uitgebreide review geschreven. Ik vind zijn inleidende cursus over affiliate marketing eerlijk gezegd te oppervlakkig. Met mijn complete gids over affiliate marketing krijg je ongeveer dezelfde informatie gratis. 

Maar als je de kneepjes van het vak al kent is het wellicht interessant om gebruik te maken van zijn persoonlijke coaching. Maar oppassen, want Jacko gebruikt de strategie die ik hierboven beschrijf: ik vertel je voor 2000 euro het geheim van rijk worden! KASSA!

3. De vastgoed community

3/5

€47 per maand / 450 per jaar (lidmaatschap)

Doelgroep: mensen met een startkapitaal

Als je al wat geld hebt en je wilt investeren, dan is vastgoed een solide investering.

In deze community heb je contact met gelijkgestemden. Maandelijkse masterclasses en een geweldige bibliotheek met allerlei rekentools en ervaringen vormen de basis voor deze community.

Ze krijgen nu maar drie sterren omdat ze nog in de opstartfase zijn (en daardoor nog goedkoop). Mijn advies is om op de link hieronder te klikken om te kijken of het iets voor je is. 

4. Cashflowbox (investeren in garageboxen)

5/5

€49,50 exclusief BTW (training)

Doelgroep: mensen met een klein startkapitaal

Als je in deze oververhitte markt niet wilt investeren in huizen, kun je kiezen voor garageboxen. 

Ook dit is vastgoed en kent dezelfde voordelen als het verhuren van een huis, met dit verschil dat je minder onderhoudskosten hebt. Ik heb deze cursus met interesse gevolgd en veel nieuwe ideeën opgedaan. Na volgen van de training kun je opteren voor persoonlijke coaching. 

Deze niche is voorlopig nog een gat in de markt die je met behulp van de integere cursus van Sandra Aagenborg veilig kunt ontdekken. Een absolute aanrader!

5. Cash Cow met Youtube

4/5

€977,00 (training en community)

Doelgroep: Youtube liefhebbers

Droom je van het inkomen van Enzo Knol zonder zelf in beeld te komen? Dan moet je dit aanbod eens bekijken. 

Een cash cow youtube channel heeft als enig doel om geld te verdienen dankzij advertenties. 
Je kent ze misschien wel, de top tien lijstjes, poezen filmpjes, gaming etc.

In deze training leer je hoe je een YouTube-kanaal maakt, laat groeien en inkomsten genereert zonder ooit zelf een video op te nemen. Je hebt geen ervaring of technische kennis nodig omdat je vrijwel alles uitbesteedt. 

Overigens is mijn ervaring dat je wel wat geld moet investeren om dit helemaal passief te kunnen doen. Als je de cursus koopt krijg je toegang tot een community en coaching. 

6. Crypto portfolio 2021

4/5

€97,00 (training)

Doelgroep: mensen die willen investeren in cryptomunten

Investeren in crypto’s is zeker niet achterhaald. 

De kunst is echter om je in te schrijven op zogenaamde ‘cryptoparels’. Dit zijn cryptomunten met de meeste potentie omdat ze nog erg klein zijn en waar maar weinig mensen van weten dat ze bestaan. 

Als de trend zich doorzet kan “de munt” tussen de 100% en 400% in waarde stijgen. Een goede investering van 100 euro zou dus  kunnen uitgroeien tot 10.000 – 40.000euro! 

Je krijgt in deze training gedetailleerde instructies over de aankoop en verkoop van cryptomunten.

Westra en Suiker (de schrijvers) hebben beiden al ruim 8 jaar ervaring op het gebied van Blockchain & Cryptocurrency’s. Ondertussen hebben ze vrijwel alles meegemaakt, van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen bij een hack. Hun expertise en ervaring gebruiken ze om de beste cryptomunten te selecteren. 

Meer lezen:

Wil jij aan de slag met persoonlijke ontwikkeling?

Brein.tv - Albert Sonnevelt
Brein.tv - Albert Sonnevelt

Volg dan de cursussen over persoonlijke groei van Brein.TV

De cursussen worden gegeven door Albert Sonnevelt. Albert is coach van ondernemers en executives. Hij helpt mensen om hun onbenutte potentieel wakker te maken en een mooiere versie van zichzelf te worden.

Het niveau van de cursussen, workshops en e-books ligt hoger dan wat ik gewend ben van andere online trainingen. 

Voor nog geen € 20,00 per maand krijg je toegang tot het totale aanbod en met zijn niet goed geld terug garantie heb je 14 dagen de tijd om te kijken of het wat voor je is.

Door gebruik te maken van deze website stem je in met het cookie-beleid.