Paco Vermeulen - Afiliate Marketing in 10 dagen

Review: In10dagen – De Beste Nederlandstalige Cursus over Affiliate Marketing?

Inhoudsopgave

logo paco
Affiliate Marketing in 10 dagen
Mijn oordeel:
4.8/5

Wat is Affiliate Marketing in10dagen? 

Affiliate Marketing “in10dagen” is een training waarin Paco Vermeulen je leert om in 10 dagen tijd een succesformule te ontwikkelen voor Affiliate Marketing en deze te implementeren op jouw website.

Hij doet dit door je op een degelijke manier te informeren over Affiliate Marketing en de strategie te delen waarmee hij zelf zijn inkomen verdient.

Positief:

 • Cursus voor gevorderden – eindelijk verdieping!
 • Onderwerpen die je als affiliate MOET weten
 • Direct toepasbaar
 • Aanwijzingen over hoe je conversies kunt vergroten
 • Tips over hoe je minder (geen) commissies misloopt
 • Informatie over de wetgeving in Nederland en USA
 • Veel extra informatie door verwijzingen naar interessante webpagina’s
 • Eerlijke cursus, geen verborgen agenda

Negatief

 • Je hebt meer dan 10 dagen nodig om zijn tips goed op te volgen

Prijs (2021):

 • € 197,00 inclusief BTW
 • Direct toegang tot de hele cursus
 • 14 dagen geld terug garantie (behalve als je meer dan 5 lessen hebt bekeken)

Prijzen zijn onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

of

Als je de training via mijn website koopt, ontvang ik een affiliate commissie. Als dank voor deze aanschaf ontvang je van mij een aantrekkelijke bonus met nog veel meer informatie over affiliate marketing. Deze bonus is met name interessant voor beginners, maar er staat voldoende in om ook de meer ervaren affiliate te ondersteunen. Volg de link hierboven om in aanmerking te komen voor deze bonus. 

TIJDELIJK AANBOD

Onder iedere 10 deelnemers verloot ik De Online Marketing Tornado ter waarde van € 20,00! Lees de voorwaarden 

Waarom Affiliate Marketing in 10 dagen

 • Je hebt een website en je probeert producten te verkopen via Affiliate Marketing, maar je strategie lijkt niet te werken. 
 • Commissies lekken weg omdat mensen geen gebruik maken van jouw links
 • Je hebt geen idee hoe vaak er op jouw links wordt geklikt 
 • Je hebt behoefte aan een strategie waar je succes mee kunt behalen
 • Je wilt weten welk attributiemodel het beste werkt
 • Je wilt weten hoe je je concurrentie moet analyseren en waaraan winnende content moet voldoen
 • Je wilt de basisregels van SEO leren 
 • Je wilt meer weten over hoe je mensen kunt verleiden om via jouw affiliate links iets te kopen.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring met het bouwen van websites. Een jaar of vijf geleden raakte ik geïnteresseerd in affiliate marketing omdat ik mijn inkomen wilde aanvullen. 

Mijn pad was niet erg succesvol en dit had een aantal redenen. In het begin schreef ik alleen artikelen over onderwerpen die ik interessant vond. Ik had geen strategie en verdiende sporadisch een paar euro commissie aan een boekverkoop via bol.com.

Omdat ik nauwelijks geld verdiende, wisselde ik om de paar maanden van onderwerp, zonder mij te verdiepen in de vraag waarom ik niets verdiende. Ik dacht dat het aan het onderwerp lag.
Zo had ik op een bepaald moment meer dan 10 websites en gaf er veel meer geld aan uit dan ik verdiende.

Ik ging op zoek naar goede cursussen en meldde mij aan bij Project 24 van Income School. Het niveau was goed, de informatie was uitstekend, maar de inhoud was vooral gericht op de Engelstalige markt.

Hierdoor bleef ik naar mijn gevoel commissies mislopen.

Een half jaar geleden ontdekte ik de cursus van Paco Vermeulen en ik heb een poosje nagedacht over de aanschaf. Zou deze training mij iets kunnen bieden dat ik nog niet wist?

Tot mijn verbazing leerde ik van Paco dingen die ik zelfs in mijn Amerikaanse cursus niet had geleerd. Inmiddels is mij duidelijk wat mijn fouten waren/zijn en ben ik op mijn websites met een grote herstelactie bezig.

Het effect is dat ik vorige maand opeens bijna € 200 euro extra op mijn PayPro account had staan.  De strategie lijkt zijn vruchten af te werpen en dat wil ik natuurlijk graag delen!

Affiliate marketing in 10 dagen

Wat zijn de positieve punten?

Eindelijk verdieping!

De meeste Nederlandstalige trainingen over Affiliate Marketing hebben weinig diepgang. Ergens anders vertel ik bijvoorbeeld over de cursus van Jacko Meijaard. Deze cursus durf ik alleen te promoten met een zelfgeschreven handleiding, zodat je er ook daadwerkelijk meerwaarde uit kunt halen. 

De cursus van Paco heeft geen handleiding nodig. Integendeel! Ik geef dan wel een aantrekkelijke bonus weg als je deze cursus via mijn website aanschaft, maar deze bonus is er vooral op gericht om je op weg te helpen als affiliate.

Meer invloed op je conversie

Ik had geen idee waarom er honderden mensen klikten op een affiliatelink terwijl ik er niets aan verdiende. Klopten de getallen van het affiliatenetwerk wel? En hoe kwam het dat er soms geklikt werd op producten die ik helemaal niet verkocht?

Of hoe zat het dan met de duizenden bezoekers op sommige pagina’s, die nooit doorklikten op mijn affiliatelinks? 

Dankzij de cursus van Paco heb ik nu veel meer inzicht in wat er gebeurt én ik heb een strategie waarmee ik mensen daadwerkelijk kan verleiden om via mijn site een aankoop te doen. 

Nederlandstalig

Zoals ik al schreef heb ik in de afgelopen vijf jaar vooral moeten putten uit Engelstalige trainingen. Deze trainingen zijn vooral gericht op de Amerikaanse markt en daardoor niet altijd makkelijk om te zetten naar wat er in Nederland goed werkt. 

Paco’s training is niet alleen in het Nederlands, maar hij geeft en passant ook nog wat tips voor het geval dat je je toch op de Engelstalige markt wilt richten.

Een eerlijke cursus zonder verborgen agenda's

Voordat ik mij ging bezighouden met affiliatemarketing, had ik niet in de gaten hoe geraffineerd sommige verkopers zijn. 

Het kan voorkomen dat je wordt verleid om allerlei dingen aan te schaffen waar je later spijt van krijgt of waarmee vooral de schrijver van de cursus voordeel aan heeft. Paco zou met gemak aan ons kunnen verdienen door betaalde versies aan te raden van producten die hij promoot. Hij doet dit niet en dat vind ik erg sympathiek. 

Wat zijn verbeterpunten?

In10dagen...

Het is zeker mogelijk om de aanpassingen die hij suggereert “in10dagen” door te voeren, maar als je ook een kwaliteitsslag wil maken heb je meer tijd nodig. In zijn vijfde les gaat hij in op het 10x principe van top affiliates. Hierbij gebruikt hij “The 10x Rule” van Grant Cordone als uitgangspunt. 

Dit geweldige boek is helaas niet in het Nederlands beschikbaar, maar in de wereld van de Engels sprekende ondernemers is het een absolute bestseller.

In het kort komt het erop neer dat je 10x beter moet zijn als je concurrent. Als je niet de beste bent, ben je de verliezer, zegt Cardone. Dit geldt ook van de kwaliteit van je artikelen op internet, vult Paco Vermeulen aan. Je moet er alles aan doen om de eerste plek bij Google te veroveren, anders klikt niemand op jouw blog of review. Dit krijg je niet zomaar in 10 dagen voor elkaar. 

Voor wie is Affiliate Marketing in 10 dagen geschikt?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een eigen affiliate website heeft en zich afvraagt wat hij zou moeten doen om zijn omzet te verhogen. 

Het is niet lastig om de adviezen van Paco op te volgen, maar het helpt wel als je al een website hebt en enige kennis hebt van affiliate marketing. 

Verder moet je bereid zijn een extra stap te zetten. Het is niet zo dat je slapend rijk wordt als je de adviezen uit zijn training opvolgt. Je moet er hard voor werken. 

Voor wie is Affiliate Marketing in 10 dagen minder geschikt?

Paco zegt zelf op zijn verkooppagina dat deze cursus niet geschikt is voor mensen die geen website hebben. Daarnaast is enige kennis van affiliate marketing wel prettig omdat de training heel snel de diepte in gaat. 

Als je denkt dat deze cursus misschien te moeilijk voor je is, schaf hem dan aan via mijn website zodat je als bonus bij de training een complete gids over affiliate marketing ontvangt. Onderaan deze pagina vind je meer informatie.

Als je denkt dat je rijk kunt worden zonder hard te werken, kun je het beste deze cursus overslaan en verder dromen. 

Affiliate Marketing in 10 dagen

...maakt Paco Vermeulen deze belofte waar?

In de eerste les ontvang je een draaiboek en als je je daaraan houdt, heb je in 10 dagen een systeem dat je eindeloos kunt herhalen. 

Aan de andere kant kost het je veel tijd om een blogpost  om te bouwen tot een pagina die inkomsten genereert. Je kunt het principe in 10 dagen leren, maar voor de uitvoering heb je beslist meer tijd nodig. 

Wat krijg je als je de training koopt?

Je krijgt een training die verder gaat dan de meeste trainingen over affiliate marketing. Laat het feit dat het voor de meer gevorderde marketeer gaat je niet afschrikken. Zeker in combinatie met mijn gratis bonus (zie onder aan deze pagina) is deze training goed te volgen. 

Het heeft zelfs voordelen als je het als beginnende affiliate gebruikt. Het bespaart je dan in ieder geval een hoop werk achteraf om je website te “upgraden”.  

Inhoud

Het Affiliate Marketing Speelveld

Les 1

Het speelveld

 • Als affiliate beloond worden voor ‘t aanbrengen van leads of sales.
 • Performance based marketing vs “normale” marketing.
 • Voor- en nadelen voor adverteerders (merchants) en affiliates (publishers).
 • Driehoeksrelatie met het affiliate netwerk.

De geld-lekken in affiliate tracking

Les 2

Geld-lekken

 • Cookie-based tracking en de cookie “lifetime”.
 • Uitdagingen van cross-browser en cross-device tracking.
 • De 3 meest voorkomende attributie modellen (en mijn favoriet).
 • Overige belangrijke aandachtspunten m.b.t tracking

Click tracking tools en link cloacking

Les 3

Click tracking

 • Het belang van een click tracking tool.
 • Link cloaking: links mooier en meetbaar maken.
 • Click tracking plugins voor WordPress.
 • Click tracking tool (niet-WordPress).

De essentiele spelregels

Les 4

Spelregels

 • Zichtbare vs onzichtbare affiliates.
 • Onjuiste of ongeloofwaardige claims + leugens.
 • De schaduwzijde van affiliate marketing.
 • Cookie policies, disclaimers en voorwaarden.
 • Wetgeving rondom affiliate marketing.

Het 10x principe van top affiliates

Les 5

10X principe

 • Wat is het 10X principe?
 • Hoe pas je het 10X principe toe op affiliate marketing?
 • Een drietal inspirerende voorbeelden van 10X affiliates.
 • De mindset (en acties) van winnaars en verliezers.

Clicks converteren naar commissies

Les 6

Clicks converteren

 • Paco's winnende affiliate marketing strategie.
 • Zichtbaar zijn in de zoekresultaten.
 • Bezoekers overtuigen om te klikken op affiliate links
 • Zorgen dat kopers hoe dan ook via jouw link kopen door het maken van een no-brainer aanbod (uniek en beter dan andere affiliates).
 • Waarom je geen zeeën bezoekers nodig hebt...

De oerkracht van storytelling

Les 7

Storytelling

 • De kracht van verhalen.
 • Wat kun je leren van Hollywood scriptwriters?
 • Wat kun je leren van Tell Sell reclames?
 • Het verhaal van jouw transformatie.
 • Everybody loves a happy ending.

Het perfecte product om te promoten

Les 8

Het perfecte product

 • Wat maakt een product perfect?
 • Nederlandstalig vs Engelstalig.
 • Herken de rode signalen!

Vind jouw winnende product

Les 9

Jou winnende product

 • 3 methodes om producten te vinden die je kunt promoten.
 • Concurrentie analyseren om je winkans vooraf (objectief) te bepalen.
 • Meetbaar maken waar winnende content aan moet voldoen

Template voor lezers en Google

Les 10

Template

 • Mijn content template voor de perfecte product review.
 • Stevige 80/20 SEO basis.
 • Sneller vindbaar worden door Search Console.
 • Structured data en featured snippets.
 • Extra zichtbaarheid creëren via forums.
 • YouTube zoekresultaten in Google.

Over Paco Vermeulen

Wie is Paco?

Paco Vermeulen is een succesvolle Marketeer. Hij is al meer dan 12 jaar actief op het gebied van affiliate marketing. Hij zegt zelf: 

Eén van de redenen waarom ik niet full-time durfte te ondernemen was zekerheid. Een deel van mijn inkomsten moesten hoe dan ook doorlopen. Dat zijn mijn affiliate marketing inkomsten gebleken. 

Paco Vermeulen

Jarenlang was affiate marketing een lucratieve hobby naast zijn baan. Inmiddels is zijn hobby zijn werk geworden.

Hoewel hij een marketing achtergrond heeft, wist hij met zijn eerste websites over fitness en faalangst geen geld te verdienen. Dit veranderde toen hij het systeem dat hij in deze cursus promoot, begon toe te passen.

Hij is een expert op het gebied van facebook en heeft hier een tool voor ontwikkeld (interestexplore.io) waarmee hij marketeers helpt minder voor de hand liggende doelgroepen via facebook te vinden. 

In 2020 is hij begonnen met de ontwikkeling van Affiliate Marketing in 10 dagen. 

Conclusie en aanbieding

Affiliate Marketing in 10 dagen is een interessante training voor iedere affiliate die zich afvraagt waarom hij maar weinig geld verdient met zijn website. 

Het is zeker niet zo dat het geld binnen 10 dagen begint binnen te stromen, maar het helpt je wel de pijnpunten te identificeren en te verbeteren. 

Als je besluit om deze training via mijn website te kopen ontvang je van mij een complete beginnersgids over affilate marketing. 

De meerwaarde van mijn complete beginnersgids over affiliate marketing is gigantisch. Ik neem je stap voor stap mee bij de ontwikkeling van je affiliate website. Daarbij maak ik gebruik van hulpmiddelen die gratis op het internet te vinden zijn zodat je geen extra geld hoeft uit te geven voor keyword research enz. De enige kosten die je in het begin maakt, zijn de kosten voor het hosten van je website. 

Ik put uit mijn eigen ervaring en geef tips uit professionele Amerikaanse training die ik zelf over dit onderwerp heb gevolgd (m.n. project 24 van Income school).

Deze bonus is een mooie aanvulling op de cursus van Paco Vermeulen en maakt het volgen van zijn training een stuk eenvoudiger. 

Koop dit product samen met mijn gratis bonus:

“de Complete beginnersgids over affiliate marketing”

TIJDELIJKE ACTIE!

Onder iedere 10 mensen die de cursus via mijn website kopen, verloot ik het boek
“De Online Marketing Tornado”. 

Door de cursus via mijn site te kopen, ontvang ik een affiliate commissie. 
Dit kan ik alleen controleren als ik je mailadres heb en als je het product aanschaft via de link hierboven.

Als je je mailadres liever niet deelt, kun je rechtstreeks naar de pagina van Paco Vermeulen via deze link. Je ontvangt dan geen gratis bonus.

Meer lezen:

Door gebruik te maken van deze website stem je in met het cookie-beleid.